
80 % juodasis šokoladas, pagamintas iš „Trinitario“ kakavos pupelių, subrendusių derlinguose Nikaragvos El Cua-Bocay ir Tuma La Dalia regionų kalnuose, kur vulkaninės kilmės žemė suteikia pupelėms intensyvų ir ryškų charakterį. Derliaus metas – nuo spalio iki vasario.
Pagaminta Lietuvoje rankomis nuo pupelės iki plytelės.
Sudėtis: kakavos pupelės, kakavos sviestas, cukrus. Min. 80 % kakavos sausųjų medžiagų. Gali būti anakardžių riešutų ir pieno likučių.
Maistingumo deklaracija: 100 g
Energinė vertė: 1930kJ/ 458kcal
Riebalai/ iš kurių sočiųjų riebalų: 38g/ 21 g
Angliavandeniai/ iš kurių cukrų: 41g/ 21 g
Baltymai: 8,5 g
Druska: 0,01 g

Stilingas „Taste Map“ ženkliukas – išraiškingas akcentas kiekvienam kavos mylėtojui. Puiki dovanos idėja. Puikiai tiks segėti ant kuprinės, džemperio ar švarko. Pagaminta Lietuvoje.

75 % juodasis šokoladas iš Peru Norandino kooperatyvo kakavos pupelių, priklausančių senajai „Nacional" veislei. Retos „Piura Blanco" rūšies pupelės suteikia šokoladui išraiškingą skonį, kuriame atsiskleidžia braškių, apelsinų ir makadamijų riešutų natos.

Žirnių gėrimas – puiki alternatyva, norintiems pakeisti įprastą pieną ir atrasti naują skonį. Sukurta kavos profesionalams, bet tinka naudoti ir namuose. El. parduotuvėje parduodame pakuotėmis po 6 vnt. Jeigu norėtumėte įsigyti 1 vnt., užsukite į mūsų kavines.
Užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir pirmi gaukite geriausius pasiūlymus.
Krepšelis (0)
Paieška
Ieškokite prekių pagal pavadinimą ar aprašymą