
43% kakavos. Šokoladas pagamintas Belgijoje iš Criollo ir Trinitario rūšių kakavos pupelių. Jos suteikia šokoladui stiprų karamelės, lazdyno riešutų ir sviesto skonį, o poskonyje pajausite ryškų vanilės aromatą.
Kaip gaminti: į 150 ml pieno ar augalinio gėrimo supilkite 30g šokolado miltelių ir intensyviai maišydami užkaitinkite iki virimo, kol visiškai ištirps šokolado gabaliukai.
Sudėtis: pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, 43,5% kakavos masė, pieno milteliai, natūrali vanilė), kukurūzų krakmolas, cukrus, druska.
1 porc. (30g) maistingumas: energetinė vertė 149 kcal, riebalų 6,2g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,4g, angliavandenių 20,3g, iš kurių cukrų 13,7g, baltymų 1,6g, druskos 0,04g.

75 % juodasis šokoladas iš Peru Norandino kooperatyvo kakavos pupelių, priklausančių senajai „Nacional" veislei. Pagamintas Lietuvoje rankomis nuo pupelės iki plytelės.

Avižų gėrimas – kokybiška pieno alternatyva, tinkanti tiek kavos profesionalams, tiek ir kasdieniam naudojimui namuose. El. parduotuvėje parduodame pakuotėmis po 6 vnt. Jei norite įsigyti 1 vnt., užsukite į mūsų kavines.

Juodasis karštas šokoladas, išsiskiriantis subtiliu gėlių aromatu, razinų saldumu, švelnia kakavos rūgštele bei maloniu kartumu poskonyje.
Užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir pirmi gaukite geriausius pasiūlymus.
Krepšelis (0)
Paieška
Ieškokite prekių pagal pavadinimą ar aprašymą