
71% kakavos. Šokoladas pagamintas Belgijoje iš Ekvadoro „Nacional” rūšies kakavos pupelių. Jos suteikia šokoladui švelnų ir subtilų gėlių aromatą, razinų saldumą, švelnią kakavos rūgštelę bei malonų kartumą poskonyje.
Kaip gaminti: į 150 ml pieno ar augalinio gėrimo supilkite 30g šokolado miltelių ir intensyviai maišydami užkaitinkite iki virimo, kol visiškai ištirps šokolado gabaliukai.
Sudėtis: juodasis šokoladas (71% kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, natūrali vanilė), kukurūzų krakmolas, cukrus, druska.
1 porc. (30g) maistingumas: energetinė vertė 169 kcal, riebalų 9,9g, iškurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,9g, angliavandenių 17,8g, iš kurių cukrų 8,9g, skaidulinių medžiagų 2,3g, baltymų 1,8g, druskos 0,03g.

75 % juodasis šokoladas iš Peru Norandino kooperatyvo kakavos pupelių, priklausančių senajai „Nacional" veislei. Retos „Piura Blanco" rūšies pupelės suteikia šokoladui išraiškingą skonį, kuriame atsiskleidžia braškių, apelsinų ir makadamijų riešutų natos.

72 % juodasis šokoladas, pagamintas iš „Trinitario“, „Forastero“ ir „Catongo“ kilmės kakavos pupelių, užaugintų natūraliai turtingoje aplinkoje vietinių medžių šešėlyje.

Avižų gėrimas – kokybiška pieno alternatyva, tinkanti tiek kavos profesionalams, tiek ir kasdieniam naudojimui namuose. El. parduotuvėje parduodame pakuotėmis po 6 vnt. Jei norite įsigyti 1 vnt., užsukite į mūsų kavines.
Užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir pirmi gaukite geriausius pasiūlymus.
Krepšelis (0)
Paieška
Ieškokite prekių pagal pavadinimą ar aprašymą