
43% kakavos. Šokoladas pagamintas Belgijoje iš Criollo ir Trinitario rūšių kakavos pupelių. Jos suteikia šokoladui stiprų karamelės, lazdyno riešutų ir sviesto skonį, o poskonyje pajausite ryškų vanilės aromatą.
Kaip gaminti: į 150 ml pieno ar augalinio gėrimo supilkite 30g šokolado miltelių ir intensyviai maišydami užkaitinkite iki virimo, kol visiškai ištirps šokolado gabaliukai.
Sudėtis: pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, 43,5% kakavos masė, pieno milteliai, natūrali vanilė), kukurūzų krakmolas, cukrus, druska.
1 porc. (30g) maistingumas: energetinė vertė 149 kcal, riebalų 6,2g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,4g, angliavandenių 20,3g, iš kurių cukrų 13,7g, baltymų 1,6g, druskos 0,04g.

Cascara kavos arbata – unikalus malonaus skonio gėrimas, pasižymintis vaisišku, švelniai rūgščiu skoniu su rožių, hibisko, vyšnių, mangų ar net tabako natomis.

75 % juodasis šokoladas iš Peru Norandino kooperatyvo kakavos pupelių, priklausančių senajai „Nacional" veislei. Retos „Piura Blanco" rūšies pupelės suteikia šokoladui išraiškingą skonį, kuriame atsiskleidžia braškių, apelsinų ir makadamijų riešutų natos.

Avižų gėrimas – kokybiška pieno alternatyva, tinkanti tiek kavos profesionalams, tiek ir kasdieniam naudojimui namuose. El. parduotuvėje parduodame pakuotėmis po 6 vnt. Jei norite įsigyti 1 vnt., užsukite į mūsų kavines.
Užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir pirmi gaukite geriausius pasiūlymus.
Krepšelis (0)
Paieška
Ieškokite prekių pagal pavadinimą ar aprašymą