
72 % juodasis šokoladas, pagamintas iš „Trinitario“, „Forastero“ ir „Catongo“ kilmės kakavos pupelių, užaugintų natūraliai turtingoje aplinkoje vietinių medžių šešėlyje. Fazenda Liara – tai 36 hektarų plantacija, kurioje naudojama vietinė atkuriamosios žemdirbystės sistema „Cabruca”, nereikalaujanti miško kirtimo. Taip išsaugoma vietinė ekosistema ir gyvūnų įvairovė. Pupelės fermentuotos medinėse dėžėse savaitę, apverčiamos kas 24 val., vėliau džiovinamos 10-14 dienų. Toks kruopštus ir lėtas apdorojimo būdas suteikia pupelėms subalansuotą skonį, išryškinantį vaisiškas ir švelniai riešutines natas.
Pagaminta Lietuvoje rankomis nuo pupelės iki plytelės.
Sudėtis: kakavos masė, kakavos sviestas, nerafinuotas cukranendrių cukrus. Min. 72% kakavos sausųjų medžiagų. Gali būti anakardžių riešutų ir pieno likučių.
Maistingumo deklaracija: 100 g
Energinė vertė: 1941kl/ 460kcal
Riebalai/ iš kurių sočiųjų riebalų: 37g/ 20 g
angliavandeniai/ iš kurių cukrų: 43g/ 25 g
baltymai: 8 g
druska: 0,1 g

75 % juodasis šokoladas iš Peru Norandino kooperatyvo kakavos pupelių, priklausančių senajai „Nacional" veislei. Retos „Piura Blanco" rūšies pupelės suteikia šokoladui išraiškingą skonį, kuriame atsiskleidžia braškių, apelsinų ir makadamijų riešutų natos.

Pieniškas karštas šokoladas, pasižymintis karamelės, lazdyno riešutų, sviesto skoniu ir ryškiu vanilės aromatu.

Juodasis karštas šokoladas, išsiskiriantis subtiliu gėlių aromatu, razinų saldumu, švelnia kakavos rūgštele bei maloniu kartumu poskonyje.
Užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir pirmi gaukite geriausius pasiūlymus.
Krepšelis (0)
Paieška
Ieškokite prekių pagal pavadinimą ar aprašymą