Honduras Yojoa Lake 65 g / Kevérza rūšinis šokoladas 80 %

5,30 

80 % juodasis šokoladas, 65 g
Fermentuota: 5-6 d.
Džiovinta: vidutiniškai apie 7 dienas
Kakavos porūšis: Trinitario Acriollado
Regionas: Yojoa ežero apylinkės
Aukštis: 300 – 700 m
Derliaus sezonas: Lapkritis – Kovas
Dirvožemio tipas: Molis, Priemolis
Sudėtis: kakavos pupelės, kakavos sviestas, cukrus.

 

Pagaminta Lietuvoje rankomis nuo pupelės iki plytelės
Min. 80 % kakavos sausųjų medžiagų.
Gali būti būti anakardžių riešutų ir pieno likučių.

 

Maistingumo deklaracija: 100g
Energinė vertė: 1917kj/ 455kcal
Riebalai/ iš kurių sočiųjų riebalų: 38g/ 21g
Angliavandeniai/ iš kurių cukrų: 41g/ 22g
Baltymai: 8,6g
Druska: 0,01g