
Gesha yra plačiai pripažintas kaip vienas iš labiausiai vertinamų ir geidžiamiausių kavos porūšių pasaulyje.
Volcan Azul ūkis yra daugkartinis Kosta Rikos COE dalyvis.
Šios kavos apdorojimo procese buvo pastoviai matuojamas Brix lygis, PH ir temperatūra. Nurinktos kavos uogos yra nuplaunamos, perkeliamos į sandarias talpas, kuriose 7 dienas vyksta fermentacija pastoviai kontroliuojant Brix lygį, PH ir temperatūrą (15°C).

Pieniškas šokoladas, karamelė, riešutinės natos, džiovintos vyšnios, slyvos.

Juodieji serbentai, rabarbarai, aronijos skonyje. Sodri, ryški, sultinga

Pekano riešutai, citrusai, kakava. Švari, švelni, subalansuota.
Užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir pirmi gaukite geriausius pasiūlymus.
Krepšelis (0)
Paieška
Ieškokite prekių pagal pavadinimą ar aprašymą