India Idukki rankų darbo šokoladas

2.40 €

India Idukki | 2.4 €

Kevérza Cocoa Roasters | Bean to Bar

30 g. tamsiojo šokolado.

Kaip ir kava kiekviena šokolado rūšis turi savitą skonį, aromatus – vietos jausmą (pranc. terroir). Dirva, klimatas, geografinė padėtis ir tradicijos nulemia kakavos pupelės kilmę.

Žaliasis Idukki slėnis garsus aromatingais prieskoniais ir idealiomis sąlygomis auginti kakavą. Pupelės pasižymi švelnia kremine tekstūra ir turtingais prieskonių ir vaisių aromatais.

Kiekvienas gabalėlis naujas atradimas ir galimybė pažinti tolimą žemyną.

Pagaminta Lietuvoje rankomis nuo pupelės iki plytelės.

 

Skonio natos: Raudonieji obuoliai, vyšnios, razinos

Apdorojimo būdas: Fermentuota 4 dienas medinėse dėžėse

Sudedamosios dalys: Kakavos pupelės, kakavos sviestas, cukranendrių cukrus. Kakavos sausųjų medžiagų nemažiau nei 70%.

Porūšis: Mankuva (Mišrus Trinitario ir Forastero pupelių porūšis)

Kilmės šalis/Regionas: Indija, Idukki