Honduras Yojoa Lake 65 g / Kevérza rūšinis šokoladas 75 %

5,30  €

75 % juodasis šokoladas, 65 g
Fermentuota: 5-6 d.
Džiovinta: vidutiniškai apie 7 dienas
Kakavos porūšis: Trinitario Acriollado
Regionas: Yojoa ežero apylinkės
Aukštis: 300 – 700 m
Derliaus sezonas: Lapkritis – Kovas
Dirvožemio tipas: Molis, Priemolis
Sudėtis: kakavos pupelės, kakavos sviestas, cukrus.

 

Pagaminta Lietuvoje rankomis nuo pupelės iki plytelės
Min. 75 % kakavos sausųjų medžiagų.
Gali būti būti anakardžių riešutų ir pieno likučių.

 

Maistingumo deklaracija: 100g
Energinė vertė: 1914kj/ 454kcal
Riebalai/ iš kurių sočiųjų riebalų: 44g/ 26g
Angliavandeniai/ iš kurių cukrų: 32g/ 26g
Baltymai: 8g
Druska: 0,01g