Degustacinis kavos rinkinys

Ieva Ivonė
Autorius: Ieva Ivonė - Lietuvos piešimo ant kavos čempionė, Taste Map įkūrėja


5 skirtingos rūšys išskirtinės kavos. Puiki galimybė išragauti, mėgautis naujais pojūčiais ir atrasti savo mėgstamą kavą. Rinkinys susideda iš:

 

Brazil Mogiana Pulped Natural – univerali, subalansuota, saldžiu aromatu paperkanti Brazilijos arabica iš mogiana regiono. Paskrudinta vidutiniškai. Tinkama visiems paruošimo būdams.

Indonesia Sumatra Mandheling – išskirtinė, charakteringa, stipri. išskirtinio žemiško aromato, su prieskoninių žolelių užuomenomis, juodojo šokolado natomis.

Costa Rica Las trojas – lengvesnė, riešutinio aromato. Išraiškingo vyšnių ir raudonųjų serbentų skonio, turi malonų apelsininį rūgštingumą.

Guatemala SHB EP – ilgiau sirpusios kavos uogos apdovanojo šios kavos skonį marcipaniniu saldumu. Švelniai juntamas aviečių sultingumas. Labai tinka ruošti kaip espresso.

Colombia Medellin Supremo – lengvesnė, žaismingesnė kava. subalansuota, aukšta kokybė. minkštas citrusinis gaivumas ir riešutinis sodrumas.

 

Tai 250g rūšinės kavos ( kiekvienos rūšies kavos pakuotėje po 50g)

Gali būti pupelėmis arba sumalta pagal jūsų poreikį,

rinkinio kaina – 25LT

 

Naujų ir netikėtų pojūčių!

 

 

 



Panašios istorijos

Kavos ruošimas. Hario V60
Kita stotelė -  Japonija.! Taip taip, ne kur kitur, bet būtent čia buvo išrastas kitas plikymo būdas – Hario V60.. Hario istorija prasideda 1921 m. Tokijuje. Būtent šiais metais yra įkuriama įmonė, kuri pradėjo konstruoti ir gaminti namų apyvokos bei chemijos pramonės stiklo produktus. Per 30 metų patirties Hario užpatentavo Hario stiklą (angl. Hario Glass.), kuris jų teigimu yra iš 100 proc. natūralių mineralų, dėl gere...
Kavos ruošimas.Chemex
Kas yra juoda filtrinė kava?  Vis daugiau ir daugiau kavos entuziastų renkasi šį variantą dėl skonio profilių įvairovės, paruošimo paprastumo ar vedami noro išbandyti kažką naujo. Taigi, kas tai? Trumpai tariant ~98 proc. vandens ir ~2 proc. įvairių tirpių cheminių elementų esančių kavoje. Tikriausiai reikėtų pradėti nuo to, jog šį ruošimo būdą išpopuliarino ypatingos kavos ruošimo vietos (angl. Specialty Coffee...
CASCARA - džiovintų kavos uogų arbata
Paragauti kavos uogų arbatos - retas malonumas. Dažniausiai šis gėris ir lieka pažįstamas tik kavos augintojų pasauliui, retai eksportuojamas ir laikomas egzotišku produktu visoje Europoje. Džiaugiamės šiandien atvežę "Cascaros" į Lietuvą ir norim ja pasidalinti su Jumis. Šios arbatos pavadinimas yra kilęs iš Ispanų kalbos žodžio, reiškiančio išlukštenti..   Cascaros. arbatoje yra kofeino, tačiau mus...
Šaltos kavos
Vasaros karščiai neįsivaizduojami be šaltos kavos. Ji ne tik tonizuoja, bet ir puikiai atgaivina, malšina troškulį. Tiršta ir saldi šalta kava neretai atstoja ir desertą. Viena tokių, affogato .(iš italų kalbos − nuskendęs). .Tai vienas paprasčiausiai pagaminamų, tačiau labai gardus šaltos kavos desertas. Tereikia dviejų ingredientų − ledų ir nedidelio kiekio stiprios kavos (geriausiai tinka espresso). .Tradicinė aff...
Instagram @tastemap